Ватерполистите на Комодор (Варна) постигнаха категорична победа с 21:11 над

...
Ватерполистите на Комодор (Варна) постигнаха категорична победа с 21:11 над
Коментари Харесай

Ватерполният „Комодор” с категорична победа над „Черноморец”

Ватерполистите на „ Комодор ” (Варна) реализираха безапелационна победа с 21:11 над бургаския „ Черноморец ” в дуел от втория квалификационен кръг от държавното състезание по водна топка при мъжете.

Мачът на закрития басейн на плувен комплекс „ Приморски ” се организира с необикновен прочувствен заряд и мощна поддръжка от публиката. Това е втора победа за комодорци след извоювания триумф в първия квалификационен кръг над „ Славия ”.

„ В началото мачът против бургазлии вървеше равностойно - гол за гол. После взехме лек превес. Преваляше средата на третата част, когато успяхме да се изплъзнем с още един гол разлика. При 13:10 в наша изгода, поради непристойни прояви на съперника, последва спиране на играта. Бяха отстранени двама състезатели от „ Черноморец ”. Ние се възползвахме от численото си предимство. Бяхме доста постоянни и в отбрана. Свършихме си работата. Доволен съм от старанието на целия тим ”, изрази задоволството си основният треньор на клуба Николай Николов – Майката.

Той добави, че за разлика от първия мач, в който не е съумял да разчита на част от рутинираните играчи от клуба, против „ Черноморец ” комодорци са били в най-благоприятен състав.

„ Моето предпочитание е да дублираме влизането си в група „ Елит ” и да играем крайна четворка. Излизаме пределно мобилизирани против всеки противник, не бихме позволили подценяване по отношение на нито един съперник от групата. Следват две гостувания – на 11 ноември против „ Ботев ” (Враца) и на 26 ноември – против столичния „ Славия ”. Предстои ни сериозна, целенасочена подготовка за тези две срещи, след които се надявам да се поздравим с крайния триумф ”, заключи наставникът на „ Комодор ” Николай Николов - Майката.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР