Васко Кеца вдига сватба Любимецът на поколения българи се кани да

...
Васко Кеца вдига сватба
Любимецът на поколения българи се кани да
Коментари Харесай

Васко Кеца вдига сватба!Няма да повярвате коя е булката

Васко Кеца подвига женитба

Любимецът на генерации българи се кани да надене брачния ярем. Естрадният артист, който при започване на месеца чукна 73, обръща нова страница в живота си.

От години се носи слух, че гениалният реализатор се радвал повече на ласките на личния си пол, в сравнение с нежни дамски длани. Като непосредствен човек до сърцето му се спряга неговия импресарио Ивайло Манолов, с който го свързва освен дългогодишна креативна дружба.

Васил Найденов не обича да се шуми към персоналния му живот и  пази персоналното си пространство надалеч от любопитни очи.

Освен артист с необикновен глас, за Васил Найденов се мълви, че е един от най-богатите в гилдията. Причината е нюхът му на ловък бизнесмен.Известен финансист подучил артиста, че финансовата рецесия може да се избегне, като се влага в нещо трайно, като злато и диаманти.

Затова хонорарите от своите участия звездата вложил в диаманти, които кътал в банков сейф.С блестящите камъчета се снабдявал от ателие в Амстердам.Според слуховете Васко Кеца към този момент е обърнал над два милиона в скъпоценности.Надвил си на масрафа, артиста с лекост може да вдигне блестяща женитба.

Ирина Флорин сама „ издаде “ богатствата новина, че с Васко Кеца подвигат женитба. Двамата са се гушнали като младоженци на фотото, като Флорин срамежливо се кипри, а Найденов е целия усмивка.

„ Очаквайте нов дует, което на наш език си е жива „ женитба “,поясняват сътрудници на „ младоженците “.

Инфо: Бгднес.бг

 

Тагове: Васко Кеца Васил Найденов сватба естраден певец Ирина Флорин дует младоженци диаманти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР