Василовци. Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това

...
Василовци. Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място

Василовци. Политиките на ГЕРБ са верните и резултатите от това са забележими във всяко обитаемо място. Пример за това е обновеното читалище със средства от Европейски Съюз, в което са намираме сега. Това съобщи в с. Василовци (област Монтана) претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Там той участва на юбилейно празненство във връзка 120 години Народно читалище " Събуждане 1899 ". Заедно с него бяха националният представител от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров, регионалният шеф Росен Белчев, зам. регионалният шеф Нина Петкова, кметът на община Брусарци Наташа Михайлова, както и доста поданици и посетители на Василовци.
Дилян Димитров показа с всички присъстващи следното: “Приемете моите най-искрени поздравления по случай юбилея на Народно читалище „ Събуждане 1899 “. Днешният празник е самопризнание за всички Вас – читалищни деятели, самодейци и даровити хора, които със своя безрезервен труд и гений пазите българския дух и националната еднаквост. Вашата упорита работа е пример за родолюбие. Бъдете живи и здрави, благодаря за прелестните страсти и страхотната стратегия и се надявам, че на 26 май ще ни подкрепите с бюлетина номер 12 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР