Василка Стоянова е една от най-следваните БГ мацки в Instagram

...
Василка Стоянова е една от най-следваните БГ мацки в Instagram
Коментари Харесай

Най-провокативната българка от Петрич: Палавата Васи, която има близо милион последователи

Василка Стоянова е една от най-следваните БГ мацки в Instagram и несъмнено e заслужен член на OnlyFans. Ние направихме бърза информация, само че наподобява, че Васи няма профил там. Е, най-малко не я открихме с това име, само че и тя самата не промотира профил там, както вършат много други инстаграмъри. 

Виж още: Топ 5 БГ модели мъже, по които въздишат всички жени 

Тя и фамилията ѝ живеят в Дортмунд, Германия, само че са родом са от Петрич. Своите близо 1 млн. почитатели Васи завоюва посредством провокативни фотоси и хаштагове вид braziliangirl, latina, venezoelas и тн. Преди време обаче Васи стана жертвите на хакерски офанзиви и профилът ѝ бе заличен. 

Виж още: Другите ѝ завиждат, само че Виктор я желае: Най-секси фотосите на Алекс Гърдева

Изкусителката не се е прибирала скоро в родината, в случай че съдим от последните ѝ снимки, само че очевидно в Германия се усеща добре. " Майка ѝ несъмнено се срами ", ще кажете вие, само че...не! Майка ѝ Росина е горда, а неотдавна във Фейсбук похвали 23-годишната си щерка, която е съумяла в учението, в заниманието си и е постигнала фантазията си. " Ти си моята горделивост и наслада, и всичко. Продължавай да следваш фантазиите си ", написа мама Росина. 

А до това тяло за грях, дали има и мъж? Не е ясно, в случай че се интересувате от тази детайлност, тъй като Васи споделя единствено секси извивки.

Виж още: Клонинг? Алекс Петканова замязя на Емилия, консуматори сипят хейт

Изображение: https://www.instagram.com/vazzzlegramm/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР