Васил Василев - Зуека заби нож в сърцето на Маги

...
Васил Василев - Зуека заби нож в сърцето на Маги
Коментари Харесай

Зуека: Не гледам Капките, тъпи са!

Васил Василев - Зуека заби нож в сърцето на Маги Халваджиян, освен това без да желае да го засегне персонално. Но думите, които изрече, са показателни - още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си - шоуто за фалшификати " Като две капки вода ". 

С присъщата си искреност, някогашният водещ на предаването и сътрудник на Димитър Рачков разгласи, че не гледа шоуто, тъй като... не му било забавно. Това взриви феновете в мрежата в дословен смисъл.

" Хората го гледат, забавно им е, само че на мен не ми е. За мен предаването беше работа и аз си я вършех. Отлично знам по какъв начин стоят нещата от вътрешната страна и ми е изморително и скучно да го виждам като елементарен фен ", хвърли бомбата Зуека, с което очевидно загатна и за шашми, за които публиката не подозира.

Отдавна имаше подозрения за нагласени бутони, уредени спечелили, нагласен зрителски избор и избор на журито даже... А в този момент и казаното от водещия-художник в допълнение подпали фитила на мнозина.

Колкото до актуалните водещи, Зуека съобщи, че първо е трябвало мястото му да бъде заето от Краси Радков, само че след това са решили това да бъде Геро. " С Митето работехме добре. Сигурен съм, че с който и от двамата да беше се събрал след мен, щеше отново да се получи чудесно. Герасим е огромен облик и доста надарен, веселя се, че е той ", сподели Зуека
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР