Васил Василев-Зуека стяга куфарите и хуква на почивка в Испания.

...
Васил Василев-Зуека стяга куфарите и хуква на почивка в Испания.
Коментари Харесай

Защо Зуека ходи на почивка само в Испания?

Васил Василев-Зуека стяга куфарите и хуква на отмора в Испания. Това разкри самият артист и показа, че ще се наслаждения на продължителна почивка до септември. "Заминавам със фамилията си на дълга лятна почивка. Да речем, в Испания. Най-важното е да си отдъхнем добре. Едва по-късно бих могъл да хвана четката и да рисувам, към този момент мисля единствено за отмора ", сподели Зуека.

Тръгнаха клюки, че артистът в действителност може да остане да работи и да живее там с жена си, режисьорката Анна Вичева и сина им, седемгодишният Стефан. В тях обаче няма нищо правилно, безапелационен е Hotnews.bg. Актьорът по традиция от десетилетие почива в Испания, където живее негово роднинско семейство.

Там той може умерено да се разхожда по улиците, без да бъде разпознат от папараци. Домакините на Зуека имат прелестен парцел край морето, който водещият на Капките употребява, без да се постанова да се открива в хотел, Стефан е привикнал с мястото и доста го харесва, по тази причина фамилията още веднъж поема към Иберийския полуостров.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР