Васил Василев - Зуека от близо две години не живее

...
Васил Василев - Зуека от близо две години не живее
Коментари Харесай

Жестоко: Зуека получи силен шамар от най-близкия си човек!

Васил Василев - Зуека от близо две години не живее у нас, а избяга с жена си и сина си в Испания. Знаем, че той има втори брак - ожени се за колежката си Ани Вичева, която му роди синче. Преди нея той имаше дълготраен брак с режисьорката Нина Димитрова, от която е и първородната му дъщеря Девина Василева.

Именно Девина, с която Зуека беше в много обтегнати връзки около развода си, му нанесе тежък удар през днешния ден. Младата дама, която учиш постановка в Англия, само че по едно и също време с това и рисува, зашлеви обществено татко си в ефир.

Девина отсече, че не харесва стила, в който рисува Зуека, а точно - наивизъм. " Не, не го одобрявам наивизма. Единственият художник, чиито картини одобрявам в този жанр, е Лика Янко. Нека татко ми да не ми се сърди, само че това не е моето ", усмихва се момичето, без да я е грижа дали ще обиди и засегне татко си.

Е, Зуека не се наскърбява или най-малко го играе добре. Вместо това той постоянно демонстрира и хвали картините на Девина като твърди, че са доста по-добри от неговите (за което можем много да поспорим, само че въпрос на вкус).

Има и друго - Зуека и Девина относително късно оправиха връзките си и в този момент той не смее да й опонира за нищо, с цел да не се отчуждят още веднъж. Знаем, че момичето беше срещу новата връзка на татко си по това време и за себе си беше изцяло права.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР