Васил Василев-Зуека е продал къщата си в софийското село Лозен

...
Васил Василев-Зуека е продал къщата си в софийското село Лозен
Коментари Харесай

Зуека с апартамент на пъпа на столицата

Васил Василев-Зуека е продал къщата си в софийското село Лозен и към този момент живее в апартамент на  пъпа на столицата, научи HotArena .

Комикът, брачната половинка му Анна и 4-годишния им наследник Стефан се ширели в жилище в скъпарска кооперация до Борисовата градина. 

Преди 5 години, преди да се роди синът му Стефан, Господарят на ефира купи 2-етажен парцел в Лозен за към 400 000 лева . на името на компанията си „ Дрийм актьор ”. По-голямата част от сумата за просторната къща от 200 кв.м. с голям двор от 650 квадрата, бе набавена посредством ипотечен заем. Зуека и Анна избраха първокласното имение в тузарското село, където вили имат едни от най-богатите представители на родния елит. Сред чистия въздух и спокойната природа, двойката смяташе да отглежда сина си. А Зуека се надяваше  да получи там спокойствието, от което фамилията му се нуждаеше след раздялата му с театралката Нина Димитрова, от която е 19-годишната му дъщеря Девина. 

Първите 4 години от живота си дребният Стефан прекарал в Лозен, само че малчуганът поотраснал и трябвало да тръгне на детска градина. Зуека и Анна решили, че ще е по-удачно да се върнат в шумотевицата на огромния град.

Актьорът бързо продал къщата на украински предприемач , а с получената сума изплатил остатъка от ипотечния заем. Заради първокласния ремонт, който направил, комикът даже бил на облага, тъй като купувачът му броил сума, доста по-висока от тази, която дал артистът. 

Малко след сключването на договорката Зуека купил апартамент до Докторската градина на името на жена си Анна. Част от сумата била заплатена от режисьорката с заем, а за останалата комикът извадил пари в кеш. По време на 20-годишното си общуване без брак с Нина, тримата с щерка им Девина обитаваха необятен мансарден апартамент в столичния квартал „ Редута ”. Заради любовта си към 10 години по-младата от него Анна, Зуека изостави Девина и Нина и заживя с съдбовната режисьорка. Когато двамата с комика се срещнали, тя била на 26 години и работела като асистентка в „ Господари на ефира ”. Извънбрачната им спекулация обаче прераснала в сериозна връзка и Зуека решил да постави завършек на взаимния си живот с Нина, с цел да заживее с новата си възлюбена. През януари предходната година, 3 години след раждането на дребния им наследник Стефан, Анна и Зуека си споделиха публично „ да ”, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР