Васил Василев-Зуека е напуснал България не защото тук не му

...
Васил Василев-Зуека е напуснал България не защото тук не му
Коментари Харесай

Зуека емигрирал заради съдебни дела

Васил Василев-Зуека е напуснал България не тъй като тук не му харесва, а тъй като го е боязън от правосъдни каузи. В това е уверен предприемач, който към този момент месеци наред търси артиста, с цел да му търси отговорност за остарял репортаж, излъчен в „ Господари на ефира”. Става въпрос за строителен бизнесмен, чиято известност е била унищожена от шоуто. След репортаж за компанията му приходите й паднали повече от 10 пъти.

Репортажът на раздора е бил излъчен преди цели 4 години и от този момент до момента предприемачът, попаднал под ударите на „ Господарите”, обикаля по съдилища, с цел да си търси правата. Негови клиенти са били недоволни от бавния ритъм, с който вървял градежът на къщата им, с чието осъществяване се бил заел въпросният бизнесмен. Интервюто, в което изложил личната си позиция, обаче било претърпяло подобен монтаж, че да го направи за смях пред феновете и да изопачи думите му. Освен това обстоятелствата, които е изложил пред камерите, не били излъчени, писа Уикенд.

Първоначалната концепция на бизнесмена била да съди Нова телевизия за въпросния репортаж. Оттам обаче му обяснили, че шоуто е външна продукция, тъй че медията не носи отговорност за неговото наличие. Ето за какво той решил да съди продуцентите. Но се оказало, че те също не носят отговорност, защото репортажът е благосъстоятелност на компанията на репортера, който го е направил. В случая това е Ева Веселинова. В последна сметка станало ясно, че отговорност за изкривеното изявление би трябвало да носят тя и двамата водещи, които са го коментирали в ефир, а точно – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

В последна сметка предприемачът завел дело срещи Ева и Рачков, само че преди да подведе и Зуека под отговорност, артистът липсващ. Месеци по-късно излиза наяве, че звездата е емигрирал, като до ден сегашен не е обявено публично тъкмо къде за е преселил. „ Изглежда, е схванал какво се случва и се е измъкнал”, уверен е въпросният предприемач, чиято идентичност „ Уикенд” резервира в анонимност. Той е безапелационен, че няма да остави нещата по този начин и ще търси артиста, до момента в който го открие и го подведе под отговорност. Според него, точно страхът от идните правосъдни каузи го е прогонил от България, а не възмущението му от метода, по който страната ни се ръководи, както самият Василев съобщи преди време. Въпросният предприемач счита, че Зуека се укрива от него и от други като него, които счита да му търсят правосъдна отговорност. Именно по тази причина пази в загадка мястото, в което се е заселил, уверен е индивидът.

Делата, които предприемачът е завел по отношение на репортажа на Ева, са за нанесени материални вреди на компанията му и за нанесени неимуществени вреди върху самия него. Съдът към този момент е наложил запор върху сметки на компаниите на Ева Веселинова и Рачков, твърди предприемачът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР