Васил Василев-Зуека е гореща тема тези дни не само в

...
Васил Василев-Зуека е гореща тема тези дни не само в
Коментари Харесай

Смърт на близък направила Зуека художник

Васил Василев-Зуека е гореща тематика тези дни освен в България, само че и в Испания, където има стотици сънарочници. Известният артист, жена му – режисьорката Ани Вичева, и синът им – първокласникът Стефан, ще живеят край Средиземно море. Най-вероятно е тримата да са се открили в региона Валенсия, където от дълго време имат близки и постоянно им вървят на посетители, написа „ Галерия”. Hotnews.bg е безапелационен, че слуховете, че водещият се е преместил във Англия при щерка си Девина са цялостна нелепост, тъй като тя от две години живее в България.

Затварянето на университета в Лондон, в който учеше поради коронакризата върна младата кинаджийка в София, където тя интензивно работи, снимайки филми и реклами. Девина от дълго време освободи жилището, в който живееше в британската столица и от две години е при майка си. Прави усещане, че тя не разяснява в обществените мрежи решението на татко си да се махне от България. Направи го обаче някогашната пи арка на Господари на ефира Ани Халваджиян. "Мислех да ви споделя какво мисля за нещастниците, които плюят по Зузи, задето е решил да обезпечи по-добро бъдеще на детето си, в естествена страна, но нямам предпочитание.

Нямам предпочитание да си скапвам неделята, а и те не си заслужават напъните. Едно въпреки всичко държа да кажа: Този почтен и доста надарен човек има цялостното право и ще си харчи парите, изкараните почтено и с труд и гений пари, където си желае! А вие, завистници и бъзльовци, на които все някой им е отговорен, тъй като не могат да създадат нищо самоуверено и отговорно с живота си.. можете да продължавате да се давите в дребната си злобица и ненавист, няма да измененията съществуването си към по-добро. За разлика от него ", написа братовчедката на продуцента Маги Халваджиян в профила си в обществената мрежа.

Зуека стартира да рисува малко след гибелта на татко си, който е имал същия гений. Василев даже допуска, че събитията са свързани на езотерично равнище. И не крие, че таман прекарването пред платното го избавя през локдауна от депресията, която би го трансформирала в неприятен и непоносим човек. Не се вълнува от мнението на сеирджиите в интернет, припомняйки, че всеки актьор предлага продукта си, с цел да го продаде, а не с цел да дочака пояснение в обич, прецизира „ Галерия”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР