Васил Терзиев ще стане кмет на София в понеделник и

...
Васил Терзиев ще стане кмет на София в понеделник и
Коментари Харесай

Съдът отхвърли жалбата на Ваня Григорова срещу изборните резултати

Васил Терзиев ще стане кмет на София в понеделник и може да се закълне. Това реши Административния съд-София град като отхвърли настояването на изгубилата балотажа за столицата Ваня Григорова да няма оповестяване на кмет до момента в който не бъде прегледано обжалването й всъщност. 

Жалбата на Ваня Григорова, в качеството ѝ на претендент за кмет на Столична община, и Иван Таков беше подадена през вчерашния ден. Преписката се върна назад в първоинстанционния съд през днешния ден към обяд и делото незабавно беше формирано за разглеждане, като съдът се произнесе неотложно по настояването за прекъсване на предварителното осъществяване. Определението по искане за прекъсване на осъществяването предстои на обжалване пред Върховния административен съд.

" Това решение не е ненадейно за моя юридически екип и в никакъв случай не съм имал терзания. Още след изборите споделих, че всички измами са отвън нашия тим. Много от безобразията са в действителност в мой ущърб и от понеделник ще извършвам отговорностите си като кмет на София в полза на всички жители. От ден едно ще сме в общината с добре квалифициран екип, който дружно с Общинския съвет ще проработи за забележима смяна на града ни като почтена европейска столица ", сподели определеният за кмет на София Васил Терзиев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР