Васил Терзиев ни върна в най-зрелите години на мутро-чалгата, възмутиха

...
Васил Терзиев ни върна в най-зрелите години на мутро-чалгата, възмутиха
Коментари Харесай

Като мутра! Въоръжени гавази вардят Васил Терзиев в Алма Матер

Васил Терзиев ни върна в най-зрелите години на мутро-чалгата, възмутиха се научни служащи, преподаватели и посетители на СУ “Климент Охридски ”. Непосредствено след следващото безплодно съвещание на СОС, столичният кмет отиде в Алма Матер, където се организира обществено разискване на новия софийски бюджет.

 

Без капка позор, Терзиев оскверни храма на знанието и духовността, нахълтвайки с въоръжени до зъби гавази, все едно не е определен от хората градоначалник, а първи братовчед на Крушата и Маймуняка. По петите му го следваше гард с бръсната глава, който демонстративно беше окичил патлак на колана си и гледаше присъстващите жители на кръв.

Здравенякът бе неразделно до боса си даже в тоалетната, видя наш папарак. Не изключително по мъжки, двамата се усамотиха във WC-то, а пътьом младежът леко докосваше Терзиев през кръста. На излизане двамата тръскаха мокри китки грациозно. “Най-вероятно това е протоколът за бранене на висши политици ”, пошегуваха се зевзеци.

Излишно е да споделяме, че тежкият кметски конвой от скъпи лимузини беше затапил ул. “Шипка ” до момента в който вътре течеше събитието.

Въоръжената аудиенция безусловно взриви университетските среди, които до в този момент не бяха виждали различен клиент да се движи с защита в аулата на СУ.

Възрастен професор напомни, че в тази зала в миналото е заседавал Втори състав на Народния съд, от чието свърталище произлиза фамилията на столичния кмет.

За комунистическата закваска на Терзиев подсещаше и масата с алена завивка в жанр късен соц президиум, като че ли оживяла от архивите с чичото на кмета - Петър Младенов.

Вместо да гледат безучастно гаврата, студентите от Софийския университет потвърдиха, че с право са считани за хора с будна гражданска съвест. Група момчета и девойки извикаха служители на реда, които на мига изкараха защитата на Терзиев от аулата.

“Младежът с юнашката фланелка носи оръжие в СУ, а това нарушава всички закони ”, съобщи един от униформените, който персонално сподели вратата на напращелия от мускули телохранител. Ролята на защита обаче бързо беше конфискувана от пиара на кмета, който от самото начало го следваше неразделно по петите, в това число вардеше до момента в който Терзиев се облекчава по дребна потребност, видяха бдителни гости.

Инфо: crimesbg.com

 

Тагове: алма матер Васил Терзиев мутра бодигардове охранители гавази Софийски университет мутри
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР