Беновска/Терзиев: Договаряне? За София, с опонентите? Терзиев: Конструктивизъм. Строим. Надграждаме

...
Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП-ДБ и
Коментари Харесай

Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП-ДБ и „Спаси София“ - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 29.09.2023 г.

Илиана Беновска: Г-н Терзиев, като Ви слушам, а и не само Вас, а и „вожда“ Борисов и Делян Пеевски сякаш се прокрадва една тенденция, крадешком за обединяване, за да има гарантирана сигурност, просперитет на държавата, в случая на София! Това е и нова геополитическа тенденция, виждате. Дали е възможно да станете Вие, по-скоро не носител на нажежаване на страстите, а по-скоро на разбирателството без да има конформизъм?

Васил Терзиев: За да не говорим за сложни модели, сглобки и прочие, аз се надявам на 29-и октомври да успеем да заслужим гласа на повечето софиянци, за да имаме мнозинство в общинския съвет и да можем всички тези политики, които искаме да реализираме, да имаме инструментите да ги реализираме със силен екип в централната община, добре подготвени и добре работещи като хора районни кметове и мнозинство в общинския съвет. Тогава би било доста по-лесно и няма нужда да водим този разговор какво бихме направили в една много по-сложна ситуация. Надявам се да си я опростим! За тази цел се надявам в следващия един месец да си свършим добре работата и да покажем, че знаем накъде сме тръгнали и имаме хората, с които да го реализираме.

Илиана Беновска: Ще се борите ли да съществува миролюбив, конструктивен, експертен тон по време на тези избори? Това беше същността на въпроса!

Васил Терзиев: Ние сме казвали неведнъж, че залагаме на конструктивизма. Ние искаме да строим, искаме да надграждаме! Искаме този град да върви напред по-бързо, по-уверено, а не да потъваме както винаги в отричане, в персонални атаки, във всичко друго, но не и в решаването на тези проблеми, за които сме се събрали и които тормозят гражданите! Така че нагласата ни е да е по същество!

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР