Васил Терзиев и неговия щаб предлагат на кандидата на БСП

...
Васил Терзиев и неговия щаб предлагат на кандидата на БСП
Коментари Харесай

Васил Терзиев зове ваня Григорова на дебат

Васил Терзиев и неговия щаб оферират на претендента на Българска социалистическа партия Ваня Григорова едночасов спор преди балотажа. Но с едно условие- в него да вземат участие по още двама души от екипите им.

Предложението на Терзиев за формата на предизборния спор е изпратено до национални и електронни медии с копие до щаба на Григорова. Ето по какъв начин Терзиев вижда сюжета на дебата, представен от Dir.bg:

Трима участници от екип - претендент за кмет на София, определен член на СОС, претендент или определен областен кмет (бел. ред: от ПП-ДБ определените районни кметове са Трайчо Трайков и Димитър Божилов); дълготрайност до 60 минути; медии: Българска национална телевизия, БНР, Българска телеграфна агенция, bTV, Нова ТВ, Дарик радио и бизнес издание с видео подкаст (сред получателите е " Икономедия " ); Време и дата на лъчение, място - съгласно сделка сред медиите.

" Вярвам, че един подобен спор ще доближи до най-широка публика и ще даде опция ние като участници да представим на феновете визията за ръководство на бъдещия кмет, за работата му с общинския съвет и районните кметове, програмата за развиване на София. Този формат ще показа една цялостна и поредна картина пред софиянци преди изборите ", се споделя в позицията на Терзиев.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР