Васил Терзиев е подготвен да бъде изключително добър кмет. Доказал

...
Васил Терзиев е подготвен да бъде изключително добър кмет. Доказал
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ваня Григорова няма амбиция да управлява София, а БСП

Васил Терзиев е квалифициран да бъде извънредно добър кмет. Доказал е, че може да ръководи огромни процеси, огромни бюджети. Капитализмът значи, че всеки, който е подготвен да поставя старания, би трябвало да получи опция. Това съобщи по Би Ти Ви Христо Иванов.

По думите му сега Терзиев работи за построяването на 140 нови школи, в които хиляди български деца да получат опция за доста по-добро бъдеще.

„ Неговата съперничка (Ваня Григорова) няма упоритост да ръководи София. За нея това е трамплин към лидерската ѝ борба да оглави Българска социалистическа партия или лявото. Нека не вършим опити “, прикани Христо Иванов.

„ Силно се надявам, че има проясняващ резултат върху хората. Само с всеобщо присъединяване и гласоподаване можем да счупим машината на лъжата и подмяната. Липсата на машини ни коства 420 000 гласа. Това е един голям български град, чиито гласове са изхвърлени в коша. Изводът е един – излезте и гласувайте. Гласуване, което може да заложи на смяната. Ние можем да преодолеем тази злина. Много ясно се видя – в свадите с машините, балотажите в огромните градове – обрисува се картина всички против нас. Ние сме тези, които се борим за машините. Това е една лига на градове, на които България ще избере накъде да тръгне – дали към продължаването на услията, или ще разреши на другата сглобка, която видяхме в този момент с машините “, уточни Иванов.

Съпредседателят на политическото обединяване „ Демократична България “ бе безапелационен, че Министерство на вътрешните работи бездейства във връзка с купения и следен избор.

„ Това държавно управление не може да бъде наречено наше. То се опира на комплицирана настройка. Опитвам се посредством нашата поддръжка да следваме огромните национални цели. Значението на тези избори е доста огромно. В доста огромна степен ще предопределят посоката на развиване страната, по тази причина виждаме и тези старания за замяна на вота “, добави още Иванов.

По мотив появилата се информация, че Кирил Петков е отправял закани към министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, Иванов съобщи: „ Нищо такова няма да се потвърди. Не всички хора устоят на отговорността, която се носи. Кой ще бъде чат от Министерски съвет, ще се взема решение от Николай Денков и Мария Габриел. Те ще решат този проблем политически. По този проблем съм безусловно спокоен ”, сподели още той.

Иванов съобщи, че е подготвен за предварителни парламентрани избори. „ Тежките взаимни отстъпки сме ги създали в името на националните цели. Ако държавното управление бъде свалено, обществото ще оцени алтернативата, която ни се дава. Тази отговорност би трябвало да продължи да се носи. Надявам се, че няма да допуснем това “, разяснява още той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР