Васил Терзиев е едно от имената, които се спрягат“, потвърди

...
Васил Терзиев е едно от имената, които се спрягат“, потвърди
Коментари Харесай

Борис Бонев потвърди: Васил Терзиев е едно от имената за кмет на софия

„ Васил Терзиев е едно от имената, които се спрягат “, удостовери Борис Бонев пред БНР във връзка идните локални избори и кандидатурата за София.

„ Познаваме го от много години. Той е от години съидейник на „ Спаси София “. Смятаме, че той е човек, който в случай че влезе в политиката, би било добре, тъй като има какво да даде и на София, и на страната “, съобщи още Бонев.

Той посочи, че финалното решение за кандидатура и метода за издигане може да има при съдружно съглашение, каквото на този стадий няма. По думите му диалозите с ПП-ДБ текат от повече от 8 месеца.

„ Доста сме напреднали в огромна част от въпросите. Не е имало никакви разногласия за позиции. Тук по скоро в случай че има от наша страна избрани терзания - те са свързани с това дали в някакъв миг София няма да стане залог за успокоение на националната политика - с цел да няма сюрпризирани, ние сме споделили непосредствено, че това за нас би било абслютно неприемливо и ние няма по какъв начин да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, тъй като ГЕРБ са всичко, което ние не сме “, съобщи още той. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР