Васил Терзиев: Без ГЕРБ или БСП, или и двете няма

...
Васил Терзиев: Без ГЕРБ или БСП, или и двете няма
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Без ГЕРБ или БСП, или и двете няма как да има стабилно управление с наше участие


Васил Терзиев: Без ГЕРБ или Българска социалистическа партия, или и двете няма по какъв начин да има устойчиво ръководство с наше присъединяване.

Трябва да намерим решение, с цел да пробием дебелия лед.

Това съобщи кметът на Столична община  Васил Терзиев  след следващото шесто отсрочване на

съвещанието на Столичен общински съвет в  търсене на негов ръководител .

Столичният кмет заяви, че в понеделник не престават със срещите.

„ Активно работим всички. Групата на хората, които търсят решение и работят, се усилва.
Виждате, че Вили Лилков и неговата група демонстрираха самодейност,
Има Такъв Народ се причислиха, Карлос Контрера. Продължаваме диалози с всички “, означи той и добави, че  никога вратата не е била затворена , към който и да било, уточнявайки, че от самото начало се е търсил диалог с всички.

Терзиев акцентира, че  математика е доста елементарна . „ Без ГЕРБ или Българска социалистическа партия, или и двете, няма по какъв начин да има устойчиво ръководство с наше присъединяване .

Тоест или ще ма сглобка, както казвате, или ще има „ алена женитба “.  Не знам кои са шаферите и кумовете , само че ще има предложения, когато стане “, добави той.

Кметът на София изясни, че шести път нищо не се получава във връзка с избора на ръководител на СОС. „ Явно няма сделка. Ако имаше, щеше още след изборите към този момент да сме се сгодили или да сме се оженили “, уточни той.

Терзиев добави, че  към момента се търси формула, и то за краткосрочно отпушване на работата .

„ Никой няма заблуди, че сме покрай това да има постоянна управническа структура за целия мандат “, сподели той и посочи, че се работи да се откри формула, по която да се стигне до полемика за бюджета, за икономическата рамка на превоза и всички други належащи проблеми, да може да се кандидатства по разнообразни европейски стратегии.

По думите му е доста елементарно да се споделя „ аз съм срещу “. „ Големите групи непрекъснато споделят „ не “. Време е да кажат какво тъкмо те оферират, с цел да има някакво решение “, прикани столичният кмет.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР