Васил Панайотов сподели радостта си от факта, че вече е

...
Васил Панайотов сподели радостта си от факта, че вече е
Коментари Харесай

Панайотов: Не са ме търсили от ръководството на Левски, Черно море не е крачка назад в кариерата ми

Васил Панайотов показа насладата си от обстоятелството, че към този момент е футболист на Черно море. Опорният халф призна, че до последно е изчаквал оферта от чужбина, само че в последна сметка е решил да продължи кариерата си на " Тича ". Васко се върна и към престоя си в Левски, споделяйки че по този начин и не е приказвал с някой от управлението след последния мач на клуба за сезон 2017/18.

" Радвам се, че към този момент съм част от тима на Черно море . Чувствам се добре на " Тича ". От през днешния ден стартирам да се трудя, с цел да оказа помощ на тима. Имах предложения от чужбина, само че изчаквах за нещо по-добро. Исках да се осъществявам на открито, само че управлението на Черно море сподели много съществено предпочитание да ме има в тима. Освен това във Варна ще имам опция да работя с един от най-хубавите български треньори и по тази причина одобрих да стана част от Черно море. Сега остава да съумея да заслужа мястото си в отбора ".

 Снимка 372388
Източник:

" Желанието ми е да се развъртвам като футболист и като човек. С много от момчетата се познавам, с другите ще се опозная. Искам тимът да се показва на равнище и да успее да се класира на положително място в Първа лига ".

" Идването ми в Черно море никога не е крачка обратно в кариерата ми, в противен случай . Всичко си зависи от мен. Вярвам, че в случай че се представям добре, ще мога да ходя още по-нагоре ".

" Никой не ме е търсил от управлението на Левски след последния мач. Разбира се, имах упования, тъй като по моя преценка направих един добър сезон. Щом по този начин са решили... Вече имам нов тим и виждам единствено Черно море. Няма по какъв начин да не съм признателен на почитателите на Левски . В последните два месеца те демонстрираха голямо почитание към мен ".

 Край на сагата! Васил Панайотов подписа с отбор от Първа лига!
Край на сагата! Васил Панайотов подписа с отбор от Първа лига!

Футболистът ще играе в Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР