Васил Найденов признава, че напоследък бил извън форма и болежките

...
Васил Найденов признава, че напоследък бил извън форма и болежките
Коментари Харесай

Ад: Васил Найденов призна сериозен здравословен проблем

Васил Найденов признава, че в последно време бил отвън форма и болежките се нижели една след различен в здравния му картон. Най-сериозни проблеми обаче му създавало сърцето. Години наред то било отвън темп и се налагало Кеца да го поддържа със специфични лекарства.

След многократни визити при най-хубавите кардиолози в страната на естрадната легенда му било изцяло неразрешено да се вълнува прекалено, а експертите били единомислещи, че непотребните нерви и стрес могат да бъдат съдбовни за него, написа Ретро.

Предвид избухливия си манталитет, Найденов срещал компликации в осъществяването на рекомендациите им. Но напоследък почивката и възобновяване му станали приоритет. И за пръв път в дългогодишната му кариера се случвало да отсрочва даже обявени преди месеци концертни изяви.

Освен със сърцето Васко Кеца имал и проблеми с простатата, които обаче успявал за момента да владее. Най-неприятният за 68-годишния артист сезон била точно пролетта. От дете той страдал от редица алергии, които в топлото време се обостряли и в допълнение усложнявали разтърсеното му здраве.
Въпреки че целогодишно Найденов дисциплинирано се грижел да поддържа имунитета си висок, вирусите не го подминавали. Съвсем неотдавна изпълнителят на „ Казано почтено, всичко ми е наред “ лепнал пролетен грип, който неглижирал няколко дни, до момента в който не изгубил гласа си.

Кеца едвам отварял уста от болки в гърлото, а в това време имал планувано клубно присъединяване в Бургас, което в последния миг било отсрочено за по-късна дата.

За да възвърне бързо гласа си, Васил Найденов правел гаргара с лайка и морска сол и пиел доста чайове с мед и лимон. Като умел музикант той знаел прелестно, че пиенето на сурови яйца също пособие доста на гласните струни.

С бабините илачи съумял да се позакрепи, само че към този момент му дотягало да тича от лекар на лекар. Въпреки това естрадният ас не възнамерявал да се отдръпва от сцената и не възнамерявал да прави бенефис.

Хората от обкръжението му непрестанно го навивали да провежда огромен концерт или в зала 1 на НДК, или в „ Арена Армеец “, само че той се дърпал.

Васил предпочитал да се изявява по пиано питейни заведения и заведения за хранене в София и страната, тъй като единствено по този начин усещал същинската обич на публиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР