Васил Найденов от години води война със съседите си заради

...
Васил Найденов от години води война със съседите си заради
Коментари Харесай

Васко Кеца във война със съседите

Васил Найденов от години води война със съседите си поради безкрайните поправки, който прави в кооперацията наоколо до бул „ Витоша “. Изпълнителят на „ Телефонна обич “ на процедура е изтърбушил половината блок и съкооператорите му треперят, че всеки миг постройката може да се срути върху главите им, написа „ Таблоид “.

В последно време Кеца сякаш беше потушил драмите с мир и платил с пари от личния си джоб за ремонт на общите елементи и пречистване на мазетата и таваните от вредители. Един от комшиите обаче по този начин и не се примирил със своеволията на артиста и го преследвал непрекъснато, с цел да стачкува против неспиращите преустройства.

Миналия месец съседът издебнал Васко в среднощ на стълбите, когато се прибирал от присъединяване в пиано бар и му вдигнал свиреп скандал. Умореният артист кипнал и го насолил хубаво, а на другата заран човечецът се оплакал в районното. Според жалбата към него са били отправени „ закани за живота и здравето му с извънредно недодялан и нахален звук “.

„ Наистина се опасявам, Васил е човек с огромни връзки и доста пари. А е и много злопаметен. Каза, че ще ми прати мутри, и сигурно е кадърен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с големи мускули, единствено да им свирне и ще ме смачкат “, оплаквал се индивидът на съседи.

Найденов се явил в 4-то РПУ и изрично отрекъл изказванията на комшията си. Певецът признал, че е повишил звук и е използвал няколко нецензурни изречения, само че никога не е заплашвал. В последните години Кеца е изкупил всички жилища на етажа в остарялата кооперация до НДК. Опитва се да ги слее в един огромен общ парцел от 265 квадрата. Той има съответно позволение от общината, а планът е дело на мастит столичен проектант. За да се случи това, той е изкъртил всички стени, някои от които са носещи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР