Васил Найденов от години е в конфликт със съседите си

...
Васил Найденов от години е в конфликт със съседите си
Коментари Харесай

Съсед на Васко Кеца пусна жалба срещу него! Певецът го заплашвал с мутри!

Васил Найденов от години е в спор със съседите си поради безкрайния ремонт, който организира в кооперацията наоколо до бул „ Витоша “, научи HotArena.

Изпълнителят на „ Телефонна обич “ на процедура е изтърбушил половината блок и съкооператорите му треперят, че всеки миг постройката може да се срути върху главите им, писа „ ТелеграФ “.

В последно време Кеца сякаш беше потушил драмите с дипломатичност и като извади от личния си джоб пари за ремонт на общите елементи и пречистване на мазетата и таваните от вредители. Един от комшиите обаче, възрастен мъж от етажа над Васил, по този начин и не се примирил със самоуправството на артиста и го преследвал непрекъснато, с цел да стачкува против безконечните преустройства.

Миналия месец издебнал Васко в среднощ на стълбите, когато се прибирал от присъединяване в пиано бар и му вдигнал свиреп скандал. Умореният естрададжия кипнал и го насолил хубаво, а на другата заран човечецът се оплакал в районното.

Според жалбата към него са били отправени „ закани за живота и здравето му с извънредно недодялан и нахален звук “.

Наистина се опасявам, Васил е човек с огромни връзки и доста пари. А е и много злопаметен. Каза, че ще ми прати мутри, и сигурно е кадърен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с големи мускули, единствено да им свирне и ще ме смачкат “, оплаквал се индивидът на съседи.

Найденов се явил в 4-то РПУ и изрично отрекъл изказванията на комшията си. Певецът признал, че е повишил звук и е използвал няколко нецензурни изречения, само че никога не е заплашвал.

В последните години Кеца е изкупил всички жилища на етажа в остарялата кооперация до НДК. Опитва се да ги слее в един огромен общ парцел от 265 квадрата. Той има съответно позволение от общината, а планът е дело на мастит столичен проектант.  За да се случи това, той е изкъртил всички стени, някои от които са носещи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР