Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено

...
Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено
Коментари Харесай

Васко Кеца призна за тежки болести

Васил Найденов не спести какво е здравословното му положение, изключително в пандемичната конюнктура, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията легендата на родната известна музика направи в ефира на Нова телевизия, където показа и за отдавнашните си несгоди с " Топлофикация ".

" Платих си на " Топлофикация ", които ме изненадаха с забавна и бих споделил огромна сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще би трябвало да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкоз ужасно, тъй като работя и мога да си заплащам в такива случаи, само че какво да вършат хората, които разчитат единствено на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да оказва помощ, ситуацията е безизходно ", съобщи Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на " Телефонна обич " се е отказал от правосъден иск против " Топлофикация ", тъй като изчаква изравнителните сметки. Но евентуално и това се е отразило на здравословното му положение, което в последните години не е напълно изрядно.

" От 20-годишен съм с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - отвън темп съм от дълго време, само че още съм жив и ме държи страстта, публиката също ми е огромен покровител ", показа Васко Кеца. И прибавя:

" Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото държавно управление, ми харесва това, че са младежи, няма да им бъде по никакъв начин елементарно, само че нека нещата в България да стават от положителни по-добри ".

" Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, само че все отхвърлям. Не мога да се наемам, защото доста работя и нямам време. Предаванията не престават по 2-3 месеца и в случай че приема да съм жури, по какъв начин ще съчетавам главните си задължения с присъединяване в тези формати? Направо е невероятно, а аз съм виновен човек.

Дори да бях по-млад, отново не бих се съгласил. Не мога да си показва, че ще пея до измежду нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност ".

71-годишният реализатор е безапелационен, че ще се имунизира, в случай че би трябвало и четвърти път, единствено и единствено да се избави от ковид.

Единственото, на което се нервира легендата на българската сцена, е фактът, че не на всички места се управлява ситуацията със зелените документи.

" На няколко места ги запитвам за какво не ме ревизират, а те - " Знаем, че сте безупречен ", само че слушам, че не на всички места е по този начин. Не може да живеем измежду толкоз хора, на които да не им пука за другите ", възмущава се маестрото.

Колкото до прословутия ремонт на жилището му, който към този момент продължава с години, Васил Найденов не счита, че ще го завърши и тази година.

" Колебая се дали въобще да го завършвам, тъй като след това пък ще ми е скучно и няма да има какво да върша. Така съм учтив, че все нещо би трябвало да правя, да легна да дремя - не става, не мога ", смее се огромната звезда на българската сцена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР