Васил Найденов е на нож със съседите си заради солиден

...
Васил Найденов е на нож със съседите си заради солиден
Коментари Харесай

Васил Найденов започна война със съседите заради ремонт на жилището му

Васил Найденов е на нож със съседите си поради стабилен ремонт в кооперацията, в която живее. Комшиите се оплакват, че известният естраден артист е съборил носещи стени и е слял трите жилището на шестия етаж в едно огромно жилище.

Кецът е изкупил всички жилища на етажа в постройката, която се намира на бул. „ Витоша “. Той живее на една крачна от НДК от 35 години. Певецът наследил дома от майки си и откогато се помни, е там, макар че блокът е остарял и надалеч не може да бъде наименуван първокласен.

В последните 3 години Найденов първо купил единия, а след това и другия апартамент. Така към този момент е притежател и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един огромен общ парцел с величина 265 квадрата. Той е изискал позволение от общината и предишното лято го получил. Веднага захванал ремонта.

„ Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията — не дай Боже, да се срути блокът. Васко постъпва доста безконтролно. Направихме му забележка, а той ни размахва позволение от общината и твърди, че е учил за проектант “, проплака пред вестник „ Уикенд “ комшия на артиста.

Половината жители на блока се тормозили да влизат в разногласия с него, твърди изданието. Така или другояче, до няколко дни домоуправителят привиква изключително заседание, с цел да разиска обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР