Васил Михайлов, синът на прокурора от Перник, остава в ареста.

...
Васил Михайлов, синът на прокурора от Перник, остава в ареста.
Коментари Харесай

Оставиха в ареста прокурорския син, обвинен за куп побои в Перник

Васил Михайлов, синът на прокурора от Перник, остава в ареста. Решението е на Софийския апелативен съд.
„ Потвърждавам думите на моя юрист, моите дейности не са били подбудени от хулигански подбуди, а самоотбрана. Никога не съм скачал без причина. Моля за по-лека мярка “, съобщи Михайлов.
Той е наследник на зам.-окръжния прокурор на Перник, Бисер Михайлов. След голям брой недоволства за побои на разнообразни хора, Васил Михайлов беше задържан на 15 юни 2022 година
От прокуратурата показаха, че няма заплаха от това Михайлов да се укрие, само че неговите самоволни дейности за принуждение са и непрекъснати и могат да доведат до осъществяване на ново закононарушение. По тази причина беше наложена най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Софийски апелативен съд удостовери решението на Районния съд в София и остави Михайлов в ареста.
Обвинител номер едно Иван Гешев назначи инспекция на на прокуратурата в Перник поради случаите на побои, свързани с Михайлов.
Михайлов е притеглен към наказателна отговорност. Срещу него има серия от сигнали за нанесени побои.
Според прокуратурата 18-годишният Михайлов е работил извънредно смело, като ритмично и редовно е търсил спор с жителите на Перник. В немалка част от случаите държанието му е изключвало намесата на инцидентни очевидци на побоите. При нападенията е употребявал боксове, ножове и е викал другари, които да снимат клипове, настояват още проверяващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР