Васил Михайлов призна вината си за извършени от него две

...
Васил Михайлов призна вината си за извършени от него две
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов призна вината си за 2 престъпления, остава в ареста за 20 месеца

" Васил Михайлов призна виновността си за осъществени от него две закононарушения на територията на Перник – нанасяне на лека телесна щета и закана с ликвидиране ма мъж, наоколо до детска площадка ". Това съобщи прокурор Георги Иванов по отношение на наложеното наказване на прокурорския наследник за две закононарушения.
Съдебният състав реши, че самопризнанията на подсъдимия се поддържа от събраните доказателства и на него му беше наложено наказване " отнемане от независимост " в размер на 20 месеца, с 4 години изпитателен период. Съдебният акт е финален и е влезнал в действие ", изясни Иванов. 
Той напомни, че против Михайлов продължава наказателно произвеждане за осъществени от него 8 закононарушения. И добави, че продължава следствие за отправени от него закани с ликвидиране по отношение на лице от женски пол на територията на Перник.
" Софийска районна прокуратура прави всичко допустимо наказателните производства по отношение на Михайлов да бъдат завършени, с цел да бъдат предпазени правата на всички потърпевши ", увери прокурорът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР