Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца лишаване от свобода,

...
Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца лишаване от свобода,
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов получи 20 месеца затвор

Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца отнемане от независимост, заяви прокурорът Георги Иванов от СРП.

„ През миналата седмица беше планувано правосъдни съвещание в Районен съд - Сливница. При извършеното съвещание Васил Михайлов от Перник призна виновността си за осъществени две закононарушения на територията на Перник и му бе предоставено наказване отнемане от независимост в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен период “, добави Иванов.

Той акцентира, че самопризнанията по двете закононарушения са за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди и закана с ликвидиране на мъж наоколо до детска площадка.

По думите му правосъдният състав е решил, че самопризнанието се поддържа от събраните доказателства и се разпорежда наказване отнемане от независимост в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен период.

Съдебният акт в финален и е влезнал в действие.

Иванов акцентира, че заканите за ликвидиране са били през май 2022 година, след което напомни, че против Михайлов продължава наказателно произвеждане за осъществени от него осем закононарушения и по него следва съвещание в Софийския областен съд през ноември тази година.

„ По отношение на Михайлов също по този начин продължава следствие за отправени от него закани за ликвидиране по отношение на лице от женски пол на територията на Перник “, сподели прокурор Георги Иванов, след което посочи, че Михайлов дава отговор за общо 10 закононарушения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР