Васил Михайлов остава в ареста, реши Софийският районен съд.18-годишният Васил

...
Васил Михайлов остава в ареста, реши Софийският районен съд.18-годишният Васил
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник дойде в съда с патерици, оставиха го в килия

Васил Михайлов остава в ареста, реши Софийският областен съд.

18-годишният Васил е упрекнат за побоя над някогашния футболист от “Миньор” (Пк) Румен Андонов, над още един мъж и за закана за ликвидиране на жена от Перник.

Има и задоволително доказателства, че Васил е нанасял побои и е отправял закани към перничани, като за част от тях е употребявал боксове и нож.

Васил Михайлов дойде от ареста в Софийски областен съд с патерици. В съда бе показан и болничен лист от края на май за пострадванията на 18-годишния юноша. Свидетели показват, че тези пострадвания не му попречили при осъществяването на закононарушения. Други поданици на Перник показали, че не са виждали Васил да употребява постоянно патерици. За това е назначена и съдебномедицинска експертиза.

Местни поданици настояват, че прокурорският наследник е пребивал редовно хора в Перник, само че от боязън пострадалите не подавали тъжби. Побоищата са били заснемани с телефон.

Прокуратурата изиска най-тежката мярка, а точно “задържане под стража”.

По делото са разпитани голям брой очевидци, които дефинират Васил като нападателен. В съда той отхвърли да е употребявал нож при нападенията.

18-годишният Васил изиска да бъде пуснат под домакински арест.

Срещу него са повдигнати две обвинявания - за отправени закани за живота и нанасянето на телесна щета.

Той е наследник на зам.-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов. Михайлов-младши бе задържан в сряда след голям брой недоволства за побоища над разнообразни хора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР