Васил Михайлов не може да спре да тормози хората, които

...
Васил Михайлов не може да спре да тормози хората, които
Коментари Харесай

Изрод и половина! Прокурорският син от Перник към жертвите си: Който проговори, е мъртвец!

Васил Михайлов не може да спре да тормози хората, които преби, дори в този момент, когато се намира зад решетките. 19-годишният изрод от Перник се пробва да се измъкне от присъда посредством закани.

Изродът, от който се опасява половината град, има желание да не лежи на топло за дълго. А това може да стане единствено в случай че показанията на жертвите намалеят или изчезнат изцяло.

Именно с тази задача се е захванал Васил Изрода. Той е платил на доверени хора да тормозят жертвите му, с цел да не свидетелстват в съда против него.

Вече трима от очевидците са се оплакали, че са жертва на тормоз. Единият е заварил автомобила си със счупено стъкло. Друг е бил замерван с камъни от сякаш инцидентни хулигани. Трети пък е бил приклещен в заведение от мутра, тъй като сякаш го блъснал.

Прокурорското синче разчита на мръсни средства, с цел да се избави от присъда, която може да е от 2 до 10 години. Васил не желае и да чува за нещо сходно, тъй като към този момент никой не го понася в Централен Софийски затвор.

Не е загадка, че държанието на „ петно “ зад решетките му навлече не един или два побоя, а съгласно някои клюки и нещо още по-лошо. Ето за какво младежът – урод прави всичко по силите си да избегне ефикасна присъда.

Михайлов самичък си е отговорен, че претърпя всичко това в пандиза. Той беше под домакински арест, само че най-нагло сподели пред публицисти, че го нарушава и върви по нощни заведения. Това наложи връщането му зад решетките.

Прокурорският наследник желал по този начин да сплаши очевидците, че те да са наясно, че в случай че се явят в съда, ще ги откри все в миналото и този път няма да ги пребие, а напряко ще ги убие.

Инфо: Уикенд

Тагове: прокурорски наследник Перник Васил Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР