Васил Крумов, който е адвокат на Йордан Исаев, коментира пред

...
Васил Крумов, който е адвокат на Йордан Исаев, коментира пред
Коментари Харесай

Адвокатът на бомбаджията от ЦСКА - Левски: Не съм съгласен, че това е терористичен акт

Васил Крумов, който е юрист на Йордан Исаев, разяснява пред сътрудниците от Нова телевизия случката с метната бомбичка, разследване на която пострада служител на реда Гергана Зашева. Инцидентът се случи по време на мача ЦСКА - Левски преди съвсем седмица, а ето какво съобщи по тематиката юристът.

" Не мога да се съглася с изказванието, че това е терористичен акт. Това е импулсивна реакция на един младеж, който е бил превзет от страстта и еуфорията на стадиона. Обстоятелството, че е хвърлил, се дължи и на обстоятелството, че други към него са хвърляли бомбички. Той просто се е понесъл по течението. Не, до момента той различен път не е хвърлял бомбичка. Няма регистрирани случаи ", разгласи юристът.

" Дали е подозирал какво е направил? Възможно е! Той твърди, че съжалява за стореното. Още същата вечер схваща от медиите какво е направил. Съобщава на другия ден на неговата майка, която ми се обади на мен. Аз ѝ обясних какво би трябвало да направи. После предприехме дейности по предаване на полицията. Йордан е притежател на компания, която се занимава с продажба на торове и цветя. Познавам майка му и родителите му отпреди това, самият него познавам от по-рано. Никога не е имал проблеми с полицията. Дали аз вървя по мачове? Не, избирам от у дома да виждам. Така е по-спокойно ", добави Крумов.

 Спас Русев: Години наред притежателите на футболни клубове флиртуват с ултрасите
Спас Русев: Години наред притежателите на футболни клубове флиртуват с ултрасите

" Наказанието не подсигурява, че случаят няма да се повтори ", съобщи притежателят на Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР