Васил Кацаров и Къци Вапцаров напуснаха Hell's Kitchen само на

...
Васил Кацаров и Къци Вапцаров напуснаха Hell's Kitchen само на
Коментари Харесай

Васил и Къци напуснаха Hell`s Kitchen на крачка от финала

Васил Кацаров и Къци Вапцаров напуснаха Hell's Kitchen единствено на крачка от финала на сезон 5. Васил бе измежду най–опитните и знаещи участници в състава на професионалните готвачи, а Къци бе един от най-колоритните участници от тима на златните.

Вечерта стартира неубедително за Къци. След нерешително показване в първото издание на „ Hell's Kitchen Poker ”, на Къци се наложи да подготви чревца в композиция с уасаби и соев сос. Този забавен фюжън обаче донесе на звездния тим поредна загуба от черните куртки и ги изпрати на мастърклас с началник Петър Михалчев. Въпреки напъните и положителното си показване по време на мастъркласа и вечерната резервация, Къци не получи последния алегоричен златен черпак от началник Виктор Ангелов и напусна надпреварата.

След успеха над златните в отборното състезание, по време на вечерната резервация Васил се озова на станция стартери, което докара до серия от проблеми, неточности и забавяния за него и тима му. Макар и с компликации, черните куртки съумяха да издадат всички поръчки и да изпратят гостите на Hell's Kitchen с усмивка на разположение, само че неволите на Васил не останаха незабелязани от началник Ангелов.

Поредицата компликации и неточности на станция стартери се трансфораха в главната причина Васил да напусне Hell's Kitchen и да се сбогува с фантазията си за 100 000 лв. и купата „ най–добър професионален готвач на България “, завършвайки на почетното четвърто място.

В идващия епизод на Hell's Kitchen за финалистите Виолета, Кристиан и Станислав следва прочувствена среща с най – околните им хора, които ще влязат в предаването със специфична задача – да готвят за тях. В звездния полуфинал черните куртки ще станат едно цяло с тима на златните, създавайки следващата любопитна композиция с взривоопасен темперамент.

Гледайте новия епизод на „ Hell's Kitchen България в понеделник от 20:00ч. по NOVA и огромния край във вторник, 16-и май!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР