Васил Иванов-Лучано е категоричен, че никой не е водил разговори

...
Васил Иванов-Лучано е категоричен, че никой не е водил разговори
Коментари Харесай

Лучано: Димитър Илиев не става, Кралев е единственият, който свърши някаква работа, освен мене

Васил Иванов-Лучано е безапелационен, че никой не е водил диалози с него да става състезателен министър. Той разяснява пред Нова ТВ, че името му евентуално се завърта в медийни изявления, тъй като е „ по-добър от всички ”.

Той дава мощно отрицателна оценка на настоящия състезателен министър Димитър Илиев.

„ Красен Кралев е единственият състезателен министър, който свърши някаква работа с изключение на мене. Димитър Илиев не става. Той е един човек, който пристигна отнякъде и го сложиха министър. И какво свърши? Нищо “, споделя той.

„ И аз мога да ви направя доклад на 9-те месеца, само че не съм благополучен с това, което се случва в спорта “, заключи Лучано.

„ Ако ГЕРБ реши да избере мен за министър, би било добре за ГЕРБ ”, съобщи още Лучано, съгласно който в спорта към този момент не се случва нищо.

„ Без значение е дали ще съм министър или не, значимото е човек да откри себе си ”, добави той.

Бившият министър сподели, че политиката е спорт и спортът е политика. Той съобщи, че в актуалната политическа обстановка е по-добре да се отиде на избори.

Лучано от 2001 година беше ръководител на Държавната организация за младежта и спорта, а от 11 октомври 2002 година (след превръщане на държавната организация в министерство) беше министър на младежта и спорта в държавното управление на Симеон Сакскобургготски.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР