Васил Иванов е един от разследващите журналисти, чиито материали гледаме

...
Васил Иванов е един от разследващите журналисти, чиито материали гледаме
Коментари Харесай

Заплахи, агресия и пистолет в главата: Васил Иванов разказва за призванието да си журналист

Васил Иванов е един от проверяващите публицисти, чиито материали гледаме със спотаен мирис, като че ли са екшън филм, а не реалност. Но точно тъй като той не е артист, а декорите в действителност са българската действителност, той нееднократно безусловно е рискувал живота си.

Виж още: Най-красивата българка, Гергана Гунчева, споделя какво е да си майка на две щури момчета

" Вадили са ми и оръжия, както и други предмети, застрашаващи здравето. Имало е вербална експанзия и закани ", споделя Васил Иванов пред Vesti.bg. Въпреки заплахите обаче, той не стопира и отбелязва, че това е част от оперативната работа. " Това е като да си футболист по време на мач. Влизаш и играеш. Не си аудитория да гледаш в профил. Просто си вършиш работата ", изяснява той.

Виж още: Нежното обаяние на спорта по NOVA: Валерия Видева за началото в спорта и скъпите уроци

Как обаче журналистът продължава да прави работата си, макар всичките рискове? Оказва се, че още от дете е мечтаел за тази специалност. " Факт е, че остарели публицисти, емблематични лица, на които съм се възхищавал от дете и в този момент към този момент познавам, ми декларират: „ ти си доста добър ”. Освен това в персонален проект ненавиждам корупцията и кражбите ", разяснява Иванов.

Виж още: Никол Станкулова – чаровната синоптичка с изящен жанр

Иначе като дребен е мечтаел да бъде и пожарникар, и полицай, а по-късно - и спотен публицист. Чак по-късно решил, че желае да бъде въобще публицист. " Завърших колеж, аплайвах във висше учебно заведение и трябваше да отивам на стаж. Точно тогава започнаха измененията – политика, манифестации ", спомня си той. 

Виж още: Мис ТВ сексапил на екрана, идеалист в живота: Коя е Мартина Ганчева, лицето на ''Събуди се''?

Голяма част от следствията на Васил Иванов са на служители, кметове и тн. По думите му точно те тормозят хората и постоянно се усещат недосегаеми. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР