Васил Грудев заема поста изпълнителен директор на Държавен фонд Земеделие“.

...
Васил Грудев заема поста изпълнителен директор на Държавен фонд Земеделие“.
Коментари Харесай

Васил Грудев отново оглави Фонд Земеделие

Васил Грудев заема поста изпълнителен шеф на Държавен фонд „ Земеделие “. Той сменя досегашния началник Живко Живков, който е подал оставка по персонални аргументи. От април 2006 година до август 2013 година Васил Грудев заема разнообразни позиции в ДФЗ. От април 2006 година до декември 2008 година е специалист в отдел „ Директни заплащания на повърхност “. През декември 2008 година става основен специалист в същия отдел. В интервала 2009-2011 година е шеф на отдел „ Технически инспекторат “. От август 2011 година до август 2013 година е заместител - изпълнителен шеф на Държавен фонд „ Земеделие “, а от септември 2013 година до ноември 2013 година заема длъжността изпълнителен шеф на ДФЗ. В интервала август-ноември 2014 година е министър на земеделието и храните в служебното държавно управление на Георги Близнашки. От ноември 2014 година до януари 2017 година е заместник-министър на земеделието и храните.

Смяната на изпълнителния шеф на Държавен фонд " Земеделие " е гласувана през днешния ден на ексклузивен Управителен съвет. На него е взето решение за освобождение на заместник-изпълнителния шеф Калоян Костадинов, който бе задържан показно преди дни дружно с още четирима висши служители. Поводът за задържането им от прокуратурата е поради аферата с алкохолния необут Миню Стайков. Костадинов получи обвиняване за закононарушение по работа. Останалите чиновници са освободени. На съвещанието бе освободен и заместник-изпълнителният шеф Георги Динев.

Неговото място заема Иван Капитанов. От 2017 година досега той е заместител ръководител на Съвета на шефовете на Пристанище Бургас ЕАД. От 2014 до 2017 година е ръководител на съвета на сдружението. От април 2011 година до ноември 2013 година е бил заместник-изпълнителен шеф на ДФЗ.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР