Васил Драганов не може без майка си – тя го

...
Васил Драганов не може без майка си – тя го
Коментари Харесай

Васил Драганов пак летува с мама

Васил Драганов не може без майка си – тя го съпровожда на всички места, даже на морето. Актьорът от „ Комиците”, родителката му Люба Зашева, брачната половинка му Андреа, децата, кучето и котката им за поредна година карат лятото в обичаното си Царево, където даже имат комфортен личен дом, написа таблоидът " Уикенд ".

Екранният Радко Чеканов от сериала „ Столичани в повече” купи жилище в курортното градче преди към 5 години и с околните му прекарват там цялото си свободно време. През 2020 година фамилията се изнесе към някогашния Мичурин още през първата половина на март поради пандемията от ковид.

„ Когато беше въведено изключителното състояние, нямаше какво да ни задържа в София и се пренесохме парцела си в Царево. Край морето се усещаме отлично. Децата и котката ни Фигаро са доста щастливи в двора, на плажа и в гората”, показа наскоро Васко пред " Уикенд ". И добави, че не е огромен оптимист за бързото превъзмогване на провокираната от Ковид-19 икономическа рецесия. Според него артистите на свободна процедура ще пострадат най-вече от рецесията и всеки би трябвало да си направи собствен личен проект за избавление.

Макар от половин година да живее в непосредствена непосредственост до крайбрежието, Драганов няма кой знае какъв тен. Майка му – техническа служителка в Народния спектакъл, също не е почерняла. Кожата им е по-скоро розова, в сравнение с тъмна. Жената на комика Андреа обаче може да се похвали с шоколадов загар, видяха през обективите си папараците на жълтия вестник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР