Васил Димитров, шефът на отстранената от новата власт компания за

...
Васил Димитров, шефът на отстранената от новата власт компания за
Коментари Харесай

Изслушват шефа на Евролаб в НС за скандала на Капитана

Васил Димитров, шефът на отстранената от новата власт компания за надзор на вносния зеленчук на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", е на чуване в парламентарната антикорупционна комисия по негов сигнал и предпочитание да приказва по депутатите. Още при започване на съвещанието обаче депутатите от парламентарния орган изпаднаха в спор, откакто Димитров докара в залата своя юрист Венцислав Милушев.

Константин Бачийски, народен представител от ПГ на " Продължаваме промяната ", пръв въстана против наличието на юриста там.

Даниел Митов от ГЕРБ обаче възрази против опита за изгонването на Милушев, като подсети, че това би представлявало цензура, като се има поради, че предходната година (по време на късите сформира на Народно събрание - б.р.), в чуванията на предприемача Светослав Илчовски в границите на комисия " Ревизия ", също участваха юристи.

От " Промяната " обявиха, че нямат проблем с наличието на юриста на " Евролаб ", само че процедурно не било вярно на него да се задават депутатски въпроси. " А и това не е съд, че изслушваният да има потребност от бранител ", подсети Бачийски.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР