Васил Боянов - Азис заживя с нов любовник! От няколко

...
Васил Боянов - Азис заживя с нов любовник! От няколко
Коментари Харесай

Азис заживя с нов любовник!

Васил Боянов - Азис заживя с нов ухажор! От няколко месеца Краля на фолка люби млад и атлетичен юноша. Костинбродския славей и красавеца към момента крият връзката си и заобикалят да се обявяват пред аудитория.

Все отново младежът, оковал сърцето на Азис, се хвали във фейсбук с снимки на известния си ухажор, само че фрагментите се популяризират единствено сред приятелите му. Проверката на „ Таблоид” сподели, че въпреки и напълно пресни любовници, Азис и анонимният към този момент симпатяга имат не една или две общи фотоси. На един от фрагментите обичаният на Азис нежно е положил ръката си върху ръката на артиста.

Под друго фото мускулестият палавец е написал „ кучетата ми”, само че единият псе е точно на ромския гений. Нашите източници в лекия род подчертаха, че Василка е интимна с атлетичния мъж от края на лятото. Въпреки това желанията на топ чалгаря явно са съществени, откакто към този момент живее на фамилни начала с интимното си прелъщение и даже твърди, че се обичат бясно, издадоха осведомени с аферата. Истината е, че Азис рядко подхваща крачката да заживее със своя ухажор.

Прави го единствено когато е сигурен в мъжа до себе си. Негови другари подмятат, че е въпрос на време да признае в някое телевизионно шоу за новата си любовна тръпка. Васил Боянов по принцип си пада по здрави момчета, които са в положение да го намачкат както би трябвало в спалнята. Не е загадка, че към гаджетата си Азис е извънредно великодушен. В нощна София се шушука, че към този момент е похарчил торба пари по анонимния бабанка за вечери и пътувания до екзотични курорти. Авери на Краля подчертаха, че Васко не приказва за следващото си еротично премеждие от чисто поверие. Снимки на влюбените вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР