Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956

...
Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956
Коментари Харесай

Евелина Славкова за Божков: С неговия имидж много трудно ще направи политически проект

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от учреди своята партия „ Българско лято ” в Дубай. Днес той даде поръчка да влезе интензивно в политиката и да се бори против статуквото.

Социологът от „ Тренд ” Евелина Славкова разяснява в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS политическите упоритости на предприемача, против който се водят каузи. По думите ѝ „ с подобен имидж е доста мъчно да правиш политически план. Много е деликатна обстановката в Божков. Може би хората чакаха той да даде по-конкретна информация на конференцията, която даде в събота ”, уточни социологът. Според Славкова даже Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да е предпазен очевидец по делата против Бойко Борисов и Владислав Горанов, това няма да повлияе на актуалната власт. 

Тя разяснява и ролята на Алексей Петров в „ сглобяването ” на ръководещия страната кабинет. По думите ѝ някогашната барета явно е имал въздействие измежду редиците на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. „ Официалната информация е, че той е спомогнал за срещата сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев ”, добави социологът от „ Тренд ”.

Тя разяснява и локалните избори, които предстоят през октомври. „ Със сигурност Политическа партия и Демократична България, които считам, че са в спор и на национално равнище, няма да си оказват помощ доста на изборите, даже да повдигнат един общ претендент. Смятам, че може да се стигне до разлъка след локалните избори ”, обяви Евелина Славкова. По думите ѝ е доста мъчно да спечелиш локални избори без структури, които да работят, а такива от обединението нямат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР