Васил Божков остана в националното следствие повече от час. След

...
Васил Божков остана в националното следствие повече от час. След
Коментари Харесай

Васил Божков след разпита в Националното следствие: Предявяват ми дело, което го водя четири години

Васил Божков остана в националното разследване повече от час. След като напусна постройката, той изясни, че са му били предявени материалите по делото за хазартния му бизнес, осведоми Българска телеграфна агенция.

„ Предявяват ми дело, което го повеждам четири години “, посочи той.

Попитан на какви доказателства се крепи тезата на обвиняването, Божков отговори „ на клюки “.

„ Някой чул, не схванал, това е “, добави той.

От септември Божков е под домакински арест. Решението за това беше взето от съда. То е по едно от делата, обвързвано с хазартна активност, по което Божков беше арестуван в ареста след прибирането му от Дубай през август м.г.

Миналият петък, след акция на Министерство на вътрешните работи в парцели на Васил Божков, той беше отведен за разпит като очевидец. Тогава от полицията оповестиха, че се правят процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на територията на София по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров и в тези дейности е включено претърсването в парцелите на предприемача.

След разпита Божков отхвърли да е бил питан за убития това лято Алексей Петров. По-късно същия ден от прокуратурата оповестиха, че при дейностите на Министерство на вътрешните работи не се е стигнало да изземване./факти.бг


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР