Васил Божков: Не знам какво става с колекцията ми, това

...
Васил Божков: Не знам какво става с колекцията ми, това
Коментари Харесай

Васил Божков: „Не знам какво става с колекцията ми, това не са зеленчуци от пазара!“

Васил Божков: Не знам какво става с сбирката ми, това не са зеленчуци от пазара! Това разгласи предприемачът Васил Божков, който се появи във видео, което разгласява на личния си профил във Facebook, видя

Според това, което знае от Прокуратурата, Божков сподели, че от там са уверили, че конфискуваните полезности се държат на предпазване в Националния исторически музей. Там е наета спомагателна защита от „ Жандармерия “. Божков добави, че все пак той не е наясно при какви условия и по какъв начин се съхранява неговата сбирка.

Божков подозира, че сбирката му може и да не се съхранява вярно, като се има поради видеа, които му изпратили негови сътрудници. Според неговите изказвания на тях се виждало, че полезностите се съхраняват като „ зеленчуци от пазара “. Той напомни, че това е неприемливо, тъй като артефактите са с сан от национално значение за България.

„ Аз съм ги събирал от целия свят, а те пристигнаха и ги разграбиха като талибани “, добави с очевидно спокоен звук Божков. Тй напомни, че талибаните са разрушили именитата Палмира и са разрушили скулптура на Буда, а тук „ талибаните “ от прокуратурата го направиха тук в България “.

 

Още забавни детайлности с Васил Божков, който явно дава изявление на незнаен публицист или блогър, вижте във видеото:


Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР