Васил Божков не се страхува, но няма да се прибере

...
Васил Божков не се страхува, но няма да се прибере
Коментари Харесай

Божков извежда и семейството си от България?

Васил Божков не се опасява, само че няма да се прибере в България. Той даже считал да изведе и околните си от страната и подсети за ареста на жена му. От прокуратурата през вчерашния ден публично обявиха, че не е била задържана, само че в телефонно изявление за “Здравей, България” той попита какво тогава значи едната нощ в ареста, която е прекарала.

“На разположение съм. Къде съм не е най-важното”, по този начин предприемачът и покровител на Левски отхвърли информацията да се намира в Дубай. Той разкри, че не е знаел за спецакцията, проведена в София, при която бяха тествани няколко офиса на предприемача.

Той опроверга и изказванията, че е предложил подкул на членове на Комисията по хазарта. Припомняме ви, че през вчерашния ден на специфичен брифинг бе декларирано, че предприемачът е предложил подарък от 10 000 лева на разположение от Комисията.

Хазартният необут изясни още веднъж, че съгласно него всичко е злостна офанзива и прокурори ей по този начин хвърлят изказвания.

По отношение на думите на основния прокурар Иван Гешев, че е подготвен да му обезпечи психическа помощ, Божков съобщи, че го е боязън от тази помощ.

“Нали знаете в какво се показва – осем месеца в арест, по-късно ново обвиняване и още осем месеца. 16 месеца психическа помощ в ареста мисля, че не е доста здравословно “, сподели предприемачът.

Той изрази разочарованието по отношение на конфискуваните артефакти и картини от негов парцел и съобщи, че страната няма по какъв начин да ги съхранява.

“Не му прави чест на господин Гешев да ме свързва с всевъзможни престъпни видове и да приказва, че съм ограбил българското семейство “, разяснява още Божков пред NOVA и изясни, че е разполагаем да окаже подпомагане на управляващите, само че никой не го е търсил. По думите му, единствено публицисти и другари са му са се обаждали.

Бизнесменът още веднъж съобщи, че се чуди за какво е отговорен, в случай, че е платил всички налози.

“Никой не сподели, че фирмите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Посъветвах Гешев да не бърка комерсиалния закон с наказателния”, разяснява Божков.

Докато диалогът с Божков по телефона се водеше, в студиото на “Здравей България “ влезе и Цветомир Найденов – единият от хората, с помощта на които стана прочут факт за големите финансови отговорности. Божков изиска да остане на телефона, до момента в който Найденов е в студиото и водещите му позволиха, само че двамата по този начин и не влязоха в диалог. Найденов обаче насочи тежки обвинявания, заявявайки че “Васил Божков е сериен изнасилвач! Един от най-големите в България. Изнасилил е стотици дами, в това число и малолетни.”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР