Васил Божков може да избере защитната си стратегия и да

...
Васил Божков може да избере защитната си стратегия и да
Коментари Харесай

Гешев отговори на горещ въпрос за връщането на Божков

Васил Божков може да избере защитната си тактика и да приказва каквото изиска. Кой е Божков? Поредният обвинен от редица олигарси, както вие ги наричате, които се укриват от правораздаването! Така отговори основният прокурор Иван Гешев на журналистически въпрос, касаещ развиването на проблема с връщането на предприемача в страната, представен от Trafficnews.bg.

"Връщането му не зависи от българските страна и прокуратура. Прокуратурата си е свършила работата, като е подала е съответните документи. Резултът зависи от ОАЕ. В страни отвън Европейски Съюз решението е политическо на съответната страна ", съобщи той. В момента основният прокурор се намира в град Пещера, дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. По-рано през днешния ден в обитаемоте места от общината се е провела акция по битка с битовата престъпност.

Днес Апелативният профилиран съд ще прегледа ограниченията за неотлонение на обвинените по аферата "Бобокови ", стана ясно още от изказването му.

"Препоръчвам на всички жители да прочетат протокола от разпита на един от обвинените и ще схванат по какъв начин се прави опит да се унищожи бъдещето на децата ни и природата ни, да отровят живота ни и на гърба на това да се печели ", показа още Гешев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР