Васил Божков имал готовност да се върне в България, ако

...
Васил Божков имал готовност да се върне в България, ако
Коментари Харесай

Черепа: Може да съм убил петима души, но после са ме ограбили на улицата

Васил Божков имал подготвеност да се върне в България, в случай че прокуратурата смъкна „ алената “ бюлетина за търсене от Интерпол. Това изискване сложи укриващият се в Дубай с 19 обвинявания хазартен необут на видеобрифинг в „ Нове Холдинг “. Според него интернационалното търсене е „ административна спънка “ да се върне в България. В Дубай отишъл със личния си самолет… инцидентно. Твърди, че никой не го бил предизвестил да бяга от България. Имал планувано пътешестване – напълно инцидентно в страна, която няма контракт със страната ни да връща търсени.



„ Аз съм обвинен, само че съм и пострадал по различен случай. Може да съм умъртвил пет индивида, само че след това са ме ограбили на улицата ”, съобщи той. По думите му няма никаква спънка да го съдят по избрани обвинявания и отново да свидетелства, че е станал жертва, оповестява Tribune.

Божков за поредна година твърди, че има още неща против Борисов, Горанов и пиарката Арнаудова, само че няма да ги каже. Подчерта обаче, че в никакъв случай не е казвал, че има видео и аудиозаписи.

„ Севда си влизаше всеки месец при мен, не ми е давала картички за Коледа. Ходил съм всеки месец при Горанов. Ние какво търсим, други доказателства ли “, съобщи той и сподели, че е сигурен, че прокуратурата лъжела.

„ Аз съм човек, оплакал съм се, очаквам резултат “, съобщи той.

Парите давал „ както споделят в село – из ръка в ръка “. А 1 млн. умерено се събират в джобовете на едно сако. „ Направете опит, направете нещо на пачки по 500 евра и ще видите какъв брой ще съберете “.

„ Аз не съм нарушител, желая да се върна в България, всички обвинявания са подправени. Няма 500 млн. изгубени, аз съм плащал всички налози. Няма правосъдно решение, че изискуем налози “, твърди той.

По отношение на ареста на Борисов, предприемачът, прочут в българското общество с прякора си Черепа, дал показания в Европейската прокуратура на 8 март. За акцията на Бойко Рашков твърди, че е схванал от медиите.

Най-много данни бил дал на американските управляващи, с цел да смъкват глобите, наложени му по закона „ Магнитски “.

Освен това Божков се оплака, че Борисов му споделил: „ Трябва да вземеш „ Левски “. Бил принуден да подпише и с Кирил Домусчиев за реклама на
лотарията в Нова тв, а Валери Симеонов изпълнявал поръчки на ГЕРБ.

Кирил Петков не познавал, а Бойко Рашков „ може би го познавал, може би не го виждал от 25 години “.

Любимият вестник на Черепа бил… „ Дневник “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР