Васил Божков е задържан. Бизнесменът ще бъде откаран в МВР

...
Васил Божков е задържан. Бизнесменът ще бъде откаран в МВР
Коментари Харесай

След три години: Васил Божков се завърна в България и го арестуваха

Васил Божков е арестуван. Бизнесменът ще бъде откаран в Министерство на вътрешните работи болница за обзор. Това съобщи неговият адвокат Стоян Баумайер. Той посочи, че до 24 август Божков не е имал позволение от управляващите да напуща Дубай.
Защитникът добави, че сега не може да разяснява за какво Божков е задържан. Щели да разясняват в понеделник. „ Неговите претекстове са да почисти името си пред съда ”, изясни Баумайер решението на Божков да се върне в България.
„ Не мисля, че би трябвало да вкарвате моя клиент в функции във филми, за които той дори не знае, че е имало кастинг ”, безапелационен е Баумайер във връзка има ли връзка връщането на Божков с убийството на предприемача Алексей Петров.
От Софийската градска прокуратура оповестиха, че Божков се е явил непринудено пред органите на Министерство на вътрешните работи на летище София. Спрямо него по досъдебни производства, водени в СГП, има наложена мярка за задържане за период до 72 часа.
От СГП прецизират, че предвид на това, че Божков има качеството на очевидец по друго досъдебно произвеждане, водено в СГП, по което са изпращани молби за интернационална правна помощ, като същите не са били изпълнени, следва призоваването му за разпит в качеството на очевидец.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР