Васил Божков е бил придружен от полицията за разпит като

...
Васил Божков е бил придружен от полицията за разпит като
Коментари Харесай

Отведоха Васил Божков за разпит

Васил Божков е бил съпроводен от полицията за разпит като очевидец, изясни юристът му Георги Гатев пред медии, след акция на Министерство на вътрешните работи в парцели на предприемача.
Прочетете още
Адвокат  Гатев уточни, че дейностите на полицията не касаят Алексей Петров и че претърсванията били свързани с досъдебно произвеждане в Столичната дирекция на вътрешните работи, което се води от предходната година, по отношение на компании и тяхната активност, написа 24 часа.

Адвокатът изясни, че клиентът му е бил обвързван преди с някои от компаниите, само че те са трансферирани на друго лице. Той позволи, че от Божков, като очевидец, евентуално ще бъде поискана информация за тези компании.

Припомняме, че Министерство на вътрешните работи стартира дейности по необходимост в парцели на предприемача през днешния ден, като на един от адресите, където се правят претърсвания и изземвания, Божков изтърпява мярка „ домакински арест ". След привършване на дейностите, материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата, прецизираха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Пред медиите Васил Божков съобщи, че не е имал взаимоотношения с Алексей Петров и няма нищо общо с него. Бизнесменът разгласи, че приготвя нов политически план, който скоро щял да бъде регистриран. Той разяснява, че дейностите против него са, " с цел да бъде спрян този план и да се плашат хората, които ме поддържат ".

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обявиха, че се правят процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на територията на София по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. И прецизираха, че  в тези дейности се включват претърсванията в парцели на Васил Божков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР