Васил Божков доказа, че в името на спасяването си е

...
Васил Божков доказа, че в името на спасяването си е
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Божков ще се върне в България и то с белезници

Васил Божков потвърди, че в името на спасяването си е подготвен освен да скъса опашката си като гущер, само че и да лъже непрестанно. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в изявление за предаването ''Денят стартира с Георги Любенов'' по Българска национална телевизия.

,,Това щедро изявление на Васил Божков го схващам като една приказка на Шехерезада, чиято задача е била да оцелее, разказвайки приказки на принца. Не мисля, че Божков ще оцелее и не мисля, че би трябвало да се има вяра толкоз не неговите думи. Той към този момент потвърди, че в името на своето избавяне е подготвен освен да скъса опашката си като гущер, само че и да лъже непрестанно. Само през вчерашния ден в изявлението му го хванах в няколко неистини, тъй че не виждам за какво би трябвало да му се обръща такова внимание. Всеки, който е с такива тежки обвинявания като закани за ликвидиране, за обезчестяване, като остави финансовите му злоупотреби, мисля, че на този човек по-малко внимание би трябвало да се обръща'', разяснява още Симеонов.

Горанов отговори на офанзивите на Божков: Притеснения нямам. Ела, заплати си и работи

,,Кой стартира войната с Васил Бойков? Бях аз през 2018 година. Това беше 2-рият стадий в битката ми. Като внесох законопроекта, на идващия ден и министър-председателят и Владислав Горанов и другите взеха решение да ме поддържат и оттова потегли валякът против Божков. Тук се гонят други цели – за дестабилизация. Този човек искаше да вдигне всичките агитки на ''Левски'', с цел да дестабилизира страната. Той сподели, че ще се върне в България при избрани условия, Аз разбирам, че той споделя, че ще се върне, когато се смени това ръководство. Аз мисля, че той ще се върне освен това ръководство и то с белезници'', добави водачът на НФСБ.

Цветомир Найденов за Божков: Нагъл е! Като е почтен, да си идва и да го потвърждава

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР