Васил Божков даде заявка да влезе активно в политиката, за

...
Васил Божков даде заявка да влезе активно в политиката, за
Коментари Харесай

Славкова за брифинга на Божков: Хората очакваха той да даде по-конкретна информация

Васил Божков даде поръчка да влезе интензивно в политиката, с цел да се бори със статуквото. Той учреди своята партия „ Българско лято ” в Дубай. Това съобщи социологът от “Тренд ” Евелина Славкова. Според нея обаче „ с подобен имидж е доста мъчно да правиш политически план ”.

„ Много е деликатна обстановката в Божков. Може би хората чакаха той да даде по-конкретна информация на конференцията, която даде в събота ”, уточни социологът.

Славкова разяснява, че даже Васил Божков да е предпазен очевидец по делата против Бойко Борисов и Владислав Горанов, това няма да повлияе на актуалната власт.

По мотив изказванията за ролята на Алексей Петров в „ сглобяването ” на ръководещия страната кабинет, Славкова позволи, че някогашната барета явно е имал въздействие измежду редиците на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”.

„ Официалната информация е, че той е спомогнал за срещата сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев ”, добави социологът от „ Тренд ”.

Социологът не вижда опция на локалните избори Политическа партия и Демократична България да си оказват помощ.

„ Със сигурност Политическа партия и Демократична България, които считам, че са в спор и на национално равнище, няма да си оказват помощ доста на изборите, даже да повдигнат един общ претендент. Смятам, че до разлъка ще се стигне след локалните избори ”, сподели Евелина Славкова.

Според нея е доста мъчно да спечелиш локални избори без структури, които да работят, а такива от обединението нямат, предава Народоосвободителна въстаническа армия НЮЗ.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР