Васил Божков даде да се разбере, че ще се обърне

...
Васил Божков даде да се разбере, че ще се обърне
Коментари Харесай

Божков с нов залп: Гешев бездейства на сигнала ми! Давам записите и доказателствата на Legal services към ЕК

Васил Божков даде да се разбере, че ще се обърне към непознати институции в опит на сигналите му за гранд корупция по най-високите етажи на властта у нас да се обърне внимание. Забегналият в ОАЕ хазартен необут изясни, че съхранява доказателства, записи и свидетелски показания, посредством които може да осветли рекет от страна на ръководещите в България. 

ЕТО КАКВО НАПИСА БОЖКОВ НА СТРАНИЦАТА СИ ВЪВ ФЕЙСА, КЪДЕТО ДОБАВИ И ДОКУМЕНТИ:

Миналата седмица сигналът ми за рекет, корист с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която бездейства.

Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, с цел да потвърждавам и да дава доказателства.

Ще продължа да диря правдивост и обективност и посредством правните комисии към Европейски Съюз, отговарящи за сходен жанр проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните пълномощия е да назначат трима самостоятелни прокурора за без значение следствие. 

Ще дава доказателствата, записите и свидетелските показания по този случай на способените институции. Така ще предотвратя напън и изгубване на очевидци, изтриване на следите и заличаване на доказателствата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР