Васил Божков-Черепа е горд дядо на две внучета. Мая, която

...
Васил Божков-Черепа е горд дядо на две внучета. Мая, която
Коментари Харесай

Вижте внучетата на Васил Божков – Черепа

Васил Божков-Черепа е горделив дядо на две внучета. Мая, която и на 10 и брат й Васил, който е на 8са привикнали с защитата още от пеленачета. Гардовете ги пазят още от самото им раждане и са деца на единствения наследник на богаташа Антон от брака му с Ива Софиянска.

Мая се ражда първа и е с 2 години по-голяма от брат си. Момиченцето носи името на някогашната жена на хазартния необут и тя е майка на сина му Антон. Двамата се развеждат преди доста години и дамата живее в Лондон. Внучката на Черепа се появява на бял свят през 2013 г и сега е ученичка в 4-ти клас. Когато стана първокласничка през 2020 г, тогава се случиха проблемите на дядо й със закона.  По това време дядо й по майчина линия се оплака, че внуците му търпят всички негативи поради фамилните проблеми.

По-малкия брат на Мая е кръстен на дядо си Васил. Мъникът също посещава елитно частно учебно заведение. Сега е второкласник. Наследниците на Черепа не са показвани постоянно в общественото пространство. Ива Софиянска не разгласява постоянно фотоси на децата си, а когато го прави крие лицата на дребните.Понякога обаче се изкушава да се похвали с радостни моменти от всекидневието си с тях.

Още от в този момент родителите им кроят бъдещи проекти за Мая и Васил. Двамата посещават уроци по непознати езици и интензивно спортуват. А Ива и Антон изследват към кои елитни университети в чужбина да ги насочат.

Заедно с баща си Мая и Васил са наследници на империята на Черепа. От напълно дребни се възпитават в разкош и са пътешествали по първокласните международни дестинации. Лятно време ги водят на море по най-баровските гръцки острови. Където има напор от богаташи и милиардери. Но и прекарват част от ваканцията си на ранчото на другия си дядо Стефан на село Поручик Чунчево, Добричко.

Автор: Ретро

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР