Васил Антонов и Руслан Тошев бяха избрани за съпредседатели на

...
Васил Антонов и Руслан Тошев бяха избрани за съпредседатели на
Коментари Харесай

Обединение в българския шахмат

Васил Антонов и Руслан Тошев бяха определени за съпредседатели на федерацията по шахмат. Това се случи на отчетно-изборното заседание на " Българската федерация по шахмат 1928 " в Трявна. От присъстващите 53 клуба болшинството (42 отбора) поддържа новото управление в лицето на Антонов и Тошев. Беше определен и нов Управителен съвет, в който влязоха представители на двете противопоставящи се в последните години фракции. По този метод има действителен късмет да се постави завършек на разединението в българския шахмат.

Новият Управителен съвет от 11 души включва Георги Недев, Тодор Галунов, Венета Петкова, Николай Йорданов, Живко Жеков, Донка Михайлова, Минко Шишков, Диян Димитров, Симеон Винчев, Петьо Маринов и Красимир Бочев.

Клубовете одобриха програмата, която значително припокрива показаната от Васил Антонов в Пловдив при започване на годината.

Най-близките цели на новото управление са възобновяване лиценза на федерацията, оздравяването й и диалози с Министерството на младежта и спорта за изпращането на наши олимпийски тимове в Индия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР