Вашият телефон не може без зарядно, протектор или калъф. Вие

...
Вашият телефон не може без зарядно, протектор или калъф. Вие
Коментари Харесай

Златина Чудомирова – в чудния свят на телефонните аксесоари - Булевард България


Вашият телефон не може без зарядно, протектор или калъф. Вие пък не можете без смарт часовника и безжичните си слушалки. Аксесоарите от дълго време не са просто красиво бижу. Когато приказваме за технологии, те постоянно са наложителен детайл.

Специални са и за индивида, с който ви срещаме. Златина Чудомирова дава отговор за аксесоарите в Yettel. Говори за работата си с възторг, само че и с една особена артистичност, развита в продължение на пет години уроци по актьорско майсторство. И въпреки сцената да я губи като гений, в нейно лице телеком промишлеността печели скъп кадър.

По стъпките на майките

Връща ни девет години обратно, през далечната 2015 година Все още студент по стопанско ръководство, кандидатства за стаж, с цел да види по какъв начин на процедура се случва бизнесът.

Така попада в тогавашния Telenor, през днешния ден Yettel. „ Това беше първата ми работа и първоначално доста се притеснявах – даже мисълта, че би трябвало да изпратя мейл до 20 души, ме напрягаше “, спомня си тя. После всичко си идва на мястото. Толкова бързо влиза в темп, че още на втория месец неин сътрудник ѝ споделя „ Ти сигурно ще останеш при нас “.



Златина Чудомирова
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР